Efficiënt werken is leuker én goedkoper

Als coach en adviseur werk ik met uw medewerkers aan het verbeteren van uw processen. Want efficiënt werken is prettiger, zorgt voor minder fouten en levert u geld op.

Secretariaten en HR-afdelingen hebben het altijd druk. Daardoor gaan dingen mis, blijven taken liggen of moet u extra mensen aannemen. Maar het kan ook anders. Vaak is het ook mogelijk om hetzelfde werk met minder mensen te doen. Door slimmer te werken, door processen opnieuw in te richten en door te zorgen voor minder fouten.

Snel en blijvend resultaat

Ik heb in mijn loopbaan al heel veel afdelingen van binnen gezien. Als ervaren buitenstaander kan ik kritisch naar uw organisatie kijken. Ik zie waar dingen handiger kunnen. Veranderingen in een organisatie zijn vaak een kans om opnieuw naar de bestaande manier van werken te kijken. Daarbij begeleid, train en coach ik uw bestaande staf voor blijvend resultaat.

Mijn ervaring, uw winst

Een goed draaiend bedrijf, daar word ik enthousisast van. En dat enthousiasme breng ik over op uw mensen. Ik kijk goed om me heen, ik maak me uw manier van werken eigen en ga dan aan de slag met het verbeteren van uw secretariaat, HR-administratie, zakenreizen en events.

Inhoudelijk neem ik de volgende bagage mee:

  • Veel ervaring met automatisering en het inregelen van systemen
  • Inzicht in bedrijfsprocessen
  • Een goed gevoel voor het begeleiden en coachen van collega’s
  • Ervaring met veel verschillende kwaliteitssystemen
  • Een passie voor efficiency en het verbeteren van het dagelijks werk

Wilt u ook weten hoe uw kantoor efficiënter kan?

U onderneemt, ik regel de rest

Als ervaren office manager, managementassistente en HR-expert ondersteun ik MKB-ondernemers met het organiseren van hun bedrijf. U onderneemt, ik zorg dat alle ‘belangrijke bijzaken’ geregeld zijn.

Office Support

Een perfect lopend bedrijf, ook in drukke tijden

HR-ondersteuning

Soepele, foutloze afhandeling van uw HR-administratie

Coaching en advies

Efficiënt werken is leuker én goedkoper